luni, 3 octombrie 2011

Uzinele Dacia au fost recertificate ISO 14001


Automobile Dacia a fost auditata si recertificata ISO 14 001 de catre institutul independent SGS (Societe Generale de Surveillance) pentru sistemul de management al calitatii mediului.


Auditul, desfasurat in perioada 14-17 iunie a acestui an, a vizat activitatile de industrializare si fabricare vehicule, organe mecanice si piese de schimb ; inginerie, consultanta tehnica ; comercializare si distributie de piese de schimb si accesorii vehicule, care se realizeaza atat pe platforma Mioveni, cat si la Matrite Dacia, International Logistic Network - Renault Industrie Roumanie si Renault Mecanique Roumanie. Auditorii au constatat ca activitatile mentionate corespund exigentelor standardului international ISO 14 001 in versiunea sa cea mai recenta (2004).

Certificata ISO 14001 din iunie 2005 si recertificata in iunie 2008, Dacia a investit aproximativ 22 de milioane de euro in protectia mediului in ultimii zece ani, in tratarea apelor uzate, a deseurilor, a aerului, protectia solului si in resurse naturale.

Un sistem de management al calitatii presupune existenta unei politici durabile si a unor obiective prioritare pentru cresterea nivelului de satisfactie a clientilor unei companii. La Dacia, aceste obiective sunt urmarite pe parcursul tuturor etapelor ciclului de viata ale unui automobil, incepand cu faza de conceptie, fabricatie, pana la cea de comercializare si servicii post-vanzare.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu