joi, 29 septembrie 2011

Renault sustine echipa olimpica a Romaniei


RENAULT SI COMITETUL OLIMPIC SI SPORTIV ROMAN ANUNTA PARTENERIATUL INCHEIAT PENTRU SUSTINEREA VALORILOR OLIMPICE


Renault Romania anunta incheierea parteneriatului prin care devine sponsor principal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) in vederea participarii sportivilor romani la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra.

In contractul de sponsorizare este prevazut ca fiecare sportiv medaliat cu aur, argint si bronz la Jocurile Olimpice de Vara de la Londra din 2012 va fi premiat cu un autoturism Renault. Modelele Renault care vor fi acordate ca si premii olimpicilor romani la Londra sunt: Latitude, Mégane sau Twingo, in functie de treapta podiumului pe care vor urca.


Modelele au fost putut fi admirate ieri, 27 septembrie a.c., in cadrul evenimentului
de inaugurare a „Casei Olimpice” (Bucuresti), eveniment la care au participat numeroase personalitati ale sportului romanesc dar si din viata politica.

Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie, a declarat:

“Suntem onorati sa fim alaturi de marile valori sportive ale Romaniei. Acest parteneriat se inscrie perfect in strategia noastra de dezvoltare a marcii Renault. Mentalitatea de invingator, dinamismul, ambitia si spiritul de fair play, caracteristice miscarii olimpice, se armonizeaza perfect cu valorile brandului Renault.“

Octavian Morariu, Presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a precizat:

“Parteneriatul de imagine dintre Renault si COSR, doua branduri cu notorietate, traditie si recunoastere internationala, va contribui la atingerea obiectivelor de performanta, atat ale noastre, cat si ale partenerilor nostri. Consideram ca premiile constand in autoturisme Renault, cu care va fi rasplatita performanta campionilor romani la Jocurile Olimpice de la Londra, sunt un factor motivant foarte important pentru sportivi.“


Despre Renault

Prezent pe toate continentele, cu peste 30 de situri industriale si 18.000 de situri comerciale in 118 tari, Renault dezvolta, produce si comercializeaza o gama larga de vehicule inovante, sigure, in spiritul respectului pentru mediul inconjurator. Prin marcile asociate Dacia si Renault Samsung Motors, dar si partenerul sau strategic, AvtoVaz, Renault isi continua strategia de crestere rentabila. Renault are 122.615 de colaboratori si a comercializat peste 2,6 milioane de vehicule in intreaga lume in 2010. De 10 ani, Renault este marca nr 1 in Europa pentru vanzarile de vehicule comerciale.

Despre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (www.cosr.ro)

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) promoveaza valorile olimpice si sprijina pregatirea sportivilor romani de inalta performanta in vederea participarii la Jocurile Olimpice si alte competitii ce se desfasoara sub semnul celor cinci cercuri olimpice. Cu un numar de 292 de medalii castigate de sportivii romani la Jocurile Olimpice de vara, de la prima editie, Paris 1924, pana la editia de la Beijing 2008, Romania se situeaza printre primele 19 natiuni, dintre cele 204 Comitete Nationale Olimpice, participante la Jocurile Olimpice.


Sursa: Renault Romania

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu