luni, 25 iulie 2011

Transilvania Adventure Trophy: Echipa 'Duster 4X4 Everyone' a terminat pe locul 6 din 18


Echipa Duster 4x4 EVERYONE, formata din Alain Dubos (pilot), Marian Marin (copilot), Karol Constantin Pereteanu (pilot) si François Le Galliot (copilot) s-a pozitionat in prima treime a clasamentului final al Transylvania Adventure Trophy si a obtinut un rezultat mai bun decat la prima participare, in 2010.

Dupa trasee fara probleme in primele doua zile, cand echipa Duster a obtinut locurile 5 si 6, cea de-a treia zi i-a pus in dificultate pe colegii nostri, care au pierdut doua check-point-uri, ceea ce a implicat o penalizare de 100 de puncte si clasarea pe locul 8.

Au recuperat insa in ziua a patra, cand au facut senzatie in timpul unei urcari dificile prin noroi, care a pus multe probleme celorlalti concurenti si cand au obtinut un bine-meritat loc 4. Dupa 3 ore pierdute si 3 check-point-uri ratate, in ziua 5, echipa s-a clasat pe pozitia 6, care reprezinta de altfel clasamentul lor final in competitie, in ziua 6 avand loc doar un test unde cele doua vehicule Duster s-au clasat pe locul 4.
Pe toata durata competitiei, Dacia Duster a primit aplauzele si admiratia publicului pentru comportamentul sau offroad exemplar, in timp ce colegii nostri au fost apreciati pentru spiritul de echipa de care au dat dovada atunci cand au ajutat alte echipe sa depaseasca anumite obstacole din traseu.
Aventura Offroad nu se incheie aici pentru clubul Duster 4x4, deoarece saptamana viitoare, intre 26 - 30 iulie, echipa va participa la Romanian Extreme Adventure care are loc la Buzau. De data aceasta, piloti vor fi Rémy Couturier si Eugen Tataroiu, iar copiloti Stefanita Huma si Marius Nica.


Inainte de a porni spre Buzau, cativa dintre membrii echipei vor participa si la prima reuniune a Asociatiei Club Duster Romania, organizata la Rucar de mai multi proprietari de Dacia Duster, in weekend-ul 23-24 iulie 2011.Pentru mai multe detalii despre activitatea clubului „Duster 4x4 Everyone”, pentru imagini si filme cu echipa in timpul competitiilor, dar si pentru a-i incuraja pe colegii nostri, deveniti fan al paginii Facebook: http://www.facebook.com/DUSTER.4X4.EVERYONE .


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu