marți, 11 iunie 2013

A inceput Sezonul Ofertelor Dacia @ Auto Sima Tecuci


A inceput sezonul ofertelor irezistibile Dacia! 
Pentru orice plan, gasesti o oferta.


Am dat startul Sezonului Ofertelor! Vino in showroom-ul Auto Sima Tecuci intre 10 - 22 iunie 2013 si profita de oferte exceptionale prin programul Rabla, reduceri in service in functie de varsta masinii tale si premii speciale:
- 6 luni CASCO gratuit + 5 ani garantie;
- discount in service de pana la 30%;
- 100 de biciclete prin trager la sorti.

In plus, daca faci un test drive cu modelul tau Dacia preferat, iti cresc sansele de a castiga una din bicicletele puse in joc.

 
Nu mai sta pe ganduri! Vino in perioada 10 - 22 iunie in showoom-ul Auto Sima Tecuci si poti pleca la volanul noii tale Dacia!

* Oferta supuse unor conditii, valabile prin Programul Rabla 2013 derulat de AFM si finantat din Fondul pentru mediu. Pretul este valabil pentru versiunea Acces 1,2 16V si este obtinut prin scaderea contravalorii primei de casare, calculate la cursul de 1 € = 4.3663 lei, sub rezerva aprobarii Renault ca producator validat. Perioada cuprinde 3 ani garantie valabila in conditiile carnetului de garantie si 2 ani prestari servicii conform contractului Dacia Extenso. Asigurarea CASCO este oferita in colaborare cu asiguratorii parteneri ai Renault. Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare. Detalii pe www.dacia.ro si in showroom-ul nostru.
** Oferta supusa unor conditii, valabila in service-ul Auto Sima Tecuci, pentru o interventie mecanica realizata in perioada 10-22 iunie si facturata pana in 29 iunie 2013. Detalii in regulamentul promotiei disponibil gratuit in
service-ul nostru si pe www.dacia.ro.
*** Oferta supusa unor conditii. Detalii in regulamentul oficial al tombolei campaniei „Sezonul ofertelor Dacia”, disponibil gratuit pe www.dacia.ro si in showroom-ul Auto Sima Tecuci.


Detalii suplimentare despre aceasta actiune gasiti in showroom-ul Dacia - Auto Sima Tecuci, Str. Ghe. Petrascu nr. 72, tel.: 0236/810.510, www.autosima.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu