luni, 5 noiembrie 2012

Inca o victorie pentru "Duster 4x4 Everyone": locul I la GTC Motor Sport, Buzău 2012


Echipajul Duster 4x4 Everyone format din Gheorghe Catrina, pilot, şi Adrian Mihai Petcu, copilot, ambii angajaţi ai Grupului Renault în România, s-a clasat pe locul I, la categoria Standard, la GTC Buzău 2012 (25-28 octombrie 2012). Echipajul Duster 4x4 Everyone a concurat alături de alte nouă echipe.Competiţia GTC Motor Sport, desfăşurată week-end-ul trecut la Sărata Monteoru, a durat patru zile. În prima zi au avut loc înscrierile şi o întrecere pentru a stabili ordinea de plecare în traseu a echipajelor. În a doua şi a treia zi, Duster condus de Gheorghe Catrina şi copilotat de Adrian Mihai Petcu, a parcurs 107 km, respectiv 112 km, pe un traseu destul de dificil, cu zone de râu şi denivelate. Ultima zi a concursului auto sportiv a constat într-o probă de trial, unde cei doi, la bordul Duster, au parcurs în 2 minute şi 14 secunde traseul plin de obstacole şi de viraje. Acesta a fost cel mai bun timp şi le-a adus locul I.

A fost o cursă nebună, unde singurele lucruri pe care le-am văzut au fost intersecţii, terratrip, roadbook. Concentrarea a fost maximă şi totul a fost la limită. George s-a descurcat excelent, atât în zonele de viteză cât şi pe zonele tehnice, iar asta s-a vazut cel mai bine în trial şi  în speciala de sâmbătă, unde a avut cei mai buni timpi.  Odată cu această victorie, Duster a confirmat că face faţă condiţiilor grele din offroad, în competiţiile de acest gen. De fiecare dată suntem puşi în situaţii noi, iar Duster reuşeşte să se descurce şi să ne impresioneze atât pe noi cât şi pe ceilalţi concurenţi şi spectatori, de fiecare dată prin fiabilitate şi capacităţile de offroad”, a declarat Mihai Adrian Petcu, copilot.

Duster 4x4 Everyone
Mai multe echipaje din cadrul Grupului Renault participă la Campionatul Naţional de Offroad de anul acesta cu vehicule Dacia Duster. Atât piloţii, cât şi copiloţii şi asistenţii tehnici sunt angajaţi ai Grupului Renault în România, pasionaţi de inginerie şi offroad, care s-au reunit în 2010 într-o asociaţie de profil numită Duster 4x4 Everyone. Misiunile Asociaţiei Duster 4x4 Everyone sunt promovarea capacităţilor 4x4 ale vehiculului Dacia Duster, depăşirea provocărilor sau limitelor personale datorită spiritului de echipă, respectarea şi protejarea naturii în timpul oricărei incursiuni cu maşinile în mediul natural, pe trasee offroad.


Mai multe informaţii şi fotografii puteţi găsi aici: http://www.facebook.com/DUSTER.4X4.EVERYONE


Palmares 2012 până în prezent pentru „Duster 4x4 Everyone” 
- Iulie, Curtea de Argeş, Campionatul Naţional de Offroad: Locul III pentru echipajul format din Stelian Gănţoi, pilot, şi Maria Dumitrache, copilot
- Octombrie, Câmpulung Muscel, Campionatul Naţional de Offroad: Locul I pentru echipajul format din Eugen Tătăroiu, pilot, şi Maria Dumitrache, copilot
Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu