marți, 13 noiembrie 2012

Auto Sima Tecuci prezinta Generatia 3D si va invita la Operatiunea 'Porti Deschise'Fa cunostintă cu cele trei modele care deschid un nou drum în istoria Dacia. Descopera masinile care aduc un nou design în gama Dacia, având grijă în acelasi timp să ducă mai departe traditia de a construi masini fiabile si spatioase la preturi imbatabile. 

Deschide seiful si poti câstiga o masină din Generatia 3D! Găseste codul câştigător, vino în showroom-ul Auto Sima Tecuci în perioada 15 - 18 noiembrie 2012, cauta seiful, tasteaza codul de mai jos si poti câstiga un Logan sau un Sandero din noua generatie!

Este mai simplu decat crezi. Iata pasii de urmat: 

Genereaza automat un cod gratuit aici.

Profită de încă o sansă de câstig! 
Nu ai deschis seiful? Ai o sansă în plus să câstigi noul Sandero Stepway! Completează talonul si ia-l cu tine la întâlnirea cu Generatia 3D. În showroom-ul Auto Sima Tecuci vei găsi urna în care trebuie să îl introduci pentru a câstiga un Sandero Stepway din noua generatie 3D.


Detalii în regulamentul promotiei disponibil gratuit pe dacia.ro
Maşinile din imagine sunt cu titlu de prezentare. 

Premiile campaniei sunt: 
1 vehicul Logan Acces 1,2 16V, 
1 vehicul Sandero Acces 1,2 16V 
1 vehicul Sandero Stepway 0,9 TCe 90CP 


Detalii suplimentare despre aceasta campanie gasiti in showroom-ul Dacia - Auto Sima Tecuci, Str. Ghe. Petrascu nr. 72, tel.: 0236/810.510, www.autosima.ro 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu