vineri, 21 septembrie 2012

Noua Dacia Logan si Noua Dacia Sandero


La opt ani de la lansarea Logan, modelul emblematic care a marcat renaşterea Dacia, Salonul Auto de la Paris oferă constructorului român ocazia de a prezenta noua Dacia Logan şi noua Dacia Sandero. 


Un nou design, mai valorizant
Lansarea noii Dacia Logan şi a noii Dacia Sandero marchează o evoluţie notabilă în design-ul modelelor Dacia. 

O nouă identitate exterioară 
Noua identitate stilistică a Dacia evocă sentimentul general de calitate şi de forţă. 
Partea frontală, dominată de emblema Dacia, poziţionată în centrul calandrului, este comună pentru ambele modele. Întregul ansamblu a câştigat în expresivitate datorită noului design al farurilor şi noii forme a grilei radiatorului. 
Din profil, ambele vehicule dau o impresie de robusteţe, afirmată de flancurile sculptate, de pasajele evazate ale roţilor şi de linia fluidă a părţii superioare a caroseriei. 

Un design interior mai atrăgător 
Cele două noi modele inaugurează o nouă planşă de bord, în două nuanţe (în funcţie de model şi de versiune) cu o instrumentaţie completă şi un design modern. Conturul cadranelor este cromat iar butoanele de comandă, de ultimă generaţie, sunt deosebit de funcţionale. 
Conturul aeratoarelor, sigla de pe volan şi mânerul schimbătorului de viteze sunt cromate (în funcţie de nivelul de echipare). Faţada centrală a planşei de bord beneficiază de un ornament a cărui culoare (în funcţie de nivelul de echipare), este în armonie cu cea a mânerelor portierelor şi cu ornamentul de pe volan. 
O atenţie deosebită a fost acordată calităţii percepute, atât la nivelul materialelor alese, cât şi al detaliilor de îmbinare. 
Noul Logan şi Noul Sandero beneficiază – asemenea celorlalte modele ale gamei Dacia – de o garanţie de 3 an / 100 000 kilometri. 
Cele două noi modele vor putea fi descoperite, în premieră, la standul Dacia din cadrul Salonului Auto de la Paris. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu