marți, 21 august 2012

Pachet placute de frana Dacia de la 209 Ron cu TVAEvită pericolele din trafic profitând de pachetele de siguranţă Dacia! Cu pachetele de siguranţă Dacia Service eşti întotdeauna în câştig. Ai parte de siguranţă la volan şi eşti sigur că vei plăti un preţ avantajos pentru servicii de calitate şi piese originale.


E nevoie sa calci pedala de frana de mai mult de 2 ori? Atunci e cazul sa schimbi placutele de frana pentru a preveni deformarea discurilor de frână si deteriorarea elementelor de fricţiune. Profita de oferta Dacia cu preturi promotionale la pachetul de de frână. Pachetul conţine: 2 plăcute frana fata şi manoperă.Ai alt vehicul marca Dacia? Cu Dacia Service Plus, ai 17% reducere din preţul maxim recomandat al pieselor Dacia mai sus-menţionate aferent vehiculului tău. Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil. Detalii în regulamentul promoţiei disponibil aici şi in service-ul nostru.

*Preţul maxim în reţea a fost obţinut prin însumarea tarifului maxim al manoperei per operaţiune comunicat de reţeaua autorizată pentru data de 1 mai 2012, cu preţul maxim recomandat al produselor de origine Dacia, valabil la aceeaşi dată. **Preţul maxim promoţional reprezintă preţul maxim agreat în reţeaua autorizată Dacia participantă, per pachet, valabil în perioada 2 iulie 2012 – 28 septembrie 2012. ***Preţurile includ TVA.


Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti la reparatorul autorizat Dacia - Auto Sima Tecuci, Str. Ghe. Petrascu nr. 72, tel.: 0236/810.510, www.autosima.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu