vineri, 30 martie 2012

Grupul Renault este un 'Angajator de Top'


Grupul Renault va fi si in acest an prezent la targul „Angajatori de Top”, cel mai mare targ de cariera din tara pentru tineri profesionisti, organizat in Bucuresti, in perioada 30 - 31 martie 2012.


Grupul Renault recruteaza specialisti pentru treizeci si noua de proiecte in domeniile inginerie, fabricatie, servicii, comercial si achizitii la Automobile Dacia (Mioveni), Matrite Dacia (Pitesti), Renault Technologie Roumanie (Bucuresti) si Renault Comercial Roumanie (Bucuresti). Fiecare proiect are unul sau mai multe posturi asociate.

Majoritatea proiectelor de recrutare vizeaza candidati cu studii in domeniul tehnic si economic. În ceea ce priveste experienta, Grupul Renault cauta atat tineri aflati la o prima experienta profesionala, cat si experti. În functie de specificul posturilor, candidatii trebuie sa cunoasca una sau mai multe limbi straine: franceza, engleza, germana sau rusa. În plus, acestia trebuie sa dea dovada de capacitate de lucru in echipa si in transvers, capacitate de comunicare si sa fie disponibili pentru a se muta in Bucuresti, Pitesti sau Mioveni.


Despre Grupul Renault

A face parte din Grupul Renault, inseamna a beneficia de experienta unui lant auto complet (de la design, inginerie, fabricatie, pana la comercializare) si de diversitatea de meserii asociata.

Grupul Renault are in prezent peste 17.500 de angajati in Romania. Principalele entitati ale sale sunt Uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica si Şasiuri, Directia Logistica, inclusiv centrul RIR-ILN), Matrite Dacia (Pitesti), Renault Technologie Roumanie (care include Centrul Tehnic Titu si centrul de design Renault Design Central Europe) si directia comerciala Renault Commercial Roumanie (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja).


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu