marți, 6 martie 2012

Descoperă oferta speciala Dacia Avantaj pentru Logan!Vino în showroom-ul Auto Sima Tecuci si descoperă oferta specială Dacia Avantaj pentru Logan. Poti profita de un avantaj client de până la 300 euro cu TVA la achiziția unui autoturism Dacia Logan.

În plus dacă eşti proprietarul unui autoturism Dacia, prin campania de fidelizare primeşti o reducere suplimentară de 500 de euro (TVA inclus) la achiziţia unui nou autoturim Dacia. Consultă regulamentul campaniei pentru mai multe detalii.

Nu uita să intrebi de ofertele de finanţare avantajoase pe care ţi le punem la dispoziţie prin Dacia Finance şi de ofertele destinate persoanelor juridice.

Te asteptam în showroom, nu mai sta pe ganduri, profita acum de ofertele Dacia
!


* Ofertă supusă unor conditii, valabilă până la 31 martie 2012. Garanție valabilă în conditiile carnetelor de întreținere si garantie. Detalii în showroom si pe www.dacia.ro. Masina din imagine este cu titlu de prezentare.


Detalii suplimentare despre aceste oferte gasiti la dealerul dvs. Dacia - Auto Sima Tecuci, Str. Gh. Petrascu nr. 72 , tel.: 0236/810.510, www.autosima.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu