marți, 13 martie 2012

Dacia lanseaza prima serie limitata pentru gama Duster


Duster „Prestige” este seria limitata pe care Dacia o lanseaza pentru modelul cu cea mai accentuata crestere a vanzarilor. Noua editie speciala Duster mizeaza pe design si poate fi comandata incepand cu aceasta luna.


Seria limitata „Prestige” accentueaza trasaturile dinamice si sportive ale modelului prin pachetul Look* vizibil la exterior, in timp ce pachetul „Cuir” ** (Piele) aduce un plus de eleganta la interior. Vehiculul este echipat cu noul radio CD MP3 cu satelit de comanda pe volan, functie Bluetooth, priza jack si USB. La nivelul sigurantei, in afara echipamentelor ABS, EBV si asistenta la franarea de urgenta (AFU) in serie, Duster „Prestige” este dotat si cu airbag-uri pentru sofer si pasager si doua airbag-uri laterale fata. Nu lipsesc din aceasta configuratie aerul conditionat si computerul de bord.

Noua serie limitata este disponibila atat in varianta pe benzina, cat si diesel, la preturi foarte avantajoase. Acestea sunt cuprinse intre 13 900 euro (TVA inclus) pentru varianta pe benzina 1,6 16 V 105 CP 4x2 si 17 600 euro (TVA inclus) pentru varianta 1.5 dCi 110 CP 4x4. Clientii pot opta si pentru alte echipamente in plus, cum ar fi ESP-ASR, geamuri electrice spate sau pentru Dacia Extenso (garantie extinsa 12 luni / 100 000 km sau 24 luni / 100 000 km). Toate culorile prezente in gama Duster sunt disponibile si pe seria limitata „Prestige”.


Dacia Duster este modelul cu cel mai puternic avans din gama Dacia la ora actuala. De la momentul lansarii sale in aprilie 2010, vanzarile Duster au crescut in mod constant, in special pe pietele externe, ajungand la peste 160.000 de unitati in cursul anului 2011.Link

* Pack Look include: oglinzi retrovizoare exterioare, bare de pavilion longitudinale, scut de protectie fata/spate, protectie praguri, toate cu aspect crom satinat, jante de aluminiu 16", geamuri usi spate, geamuri custode si luneta cu tenta fumurie.

**Pack Piele presupune tapiterie din piele/tep (tapiterie din piele naturala, disponibila pe partea centrala a scaunului, si piele ecologica), volan si ornament schimbator de viteze îmbracate în piele.Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu