joi, 27 octombrie 2011

Dacia Duster ia drumul Banatului in etapa a V a Redescopera Romania


Cinci Dacia Duster s-au pregatit pentru a parcurge o noua etapa din campania „Redescopera Romania”, ultima desfasurata in cursul anului 2011. Timp de cinci zile (26-30 noiembrie), ele vor fi conduse de Bobby Voicu, Doru Panaitescu, Adrian Mihaltianu, Razvan Baciu si Augustin Radu, intr-o expeditie care isi propune sa „redescopere” cele mai semnificative locuri, monumente si traditii din zona Banatului.


Cea de-a cincea excursie a campaniei din 2011 incepe la Clisura Dunarii si se termina la Sambata de Sus, in Fagaras. Masinile vor strabate cel putin 1000 de km fiecare pe parcursul acestei etape, trecand prin zone de campie, dar si prin regiuni muntoase. La finalul excursiei, ele vor face un popas prelungit la Sambata de Sus, unde Petrom ii va intampina pe toti participantii la etapele Redescopera Romania de anul acesta, in cadrul unui eveniment care va marca finalul „sezonului” 2011 al proiectului.

Participantii la ultima etapa a campaniei vor avea ocazia de a „redescoperi” parcuri si rezervatii naturale, specii protejate de pasari si plante (Clisura Cazanelor, Portile de Fier), monumente istorice (Podul lui Traian de la Drobeta Turnu-Severin sau Teatrul din Oravita, cel mai vechi teatru din tara) sau vechi locasuri de cult (Biserica Romano-Catolica din satul Brebu Nou, Biserica Sf. Mihail de la Cisnadioara, ctitoria brancoveneasca de la Sambata de Sus). Nici in aceasta excursie nu se vor trece cu vederea cetatile de pe teritoriul Romaniei care au rezistat vremurilor: Cetatea Aradului, Cetatea Calnic, Cetatatea Fagarasului. Pe harta expeditiei sunt inscrise si Cramele Recas si Muzeul Astra din Sibiu, inaugurat in 1905.

Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu