marți, 27 septembrie 2011

Let's Do It: Dacia a sustinut 'curatenia in toata tara'


Pentru al doilea an consecutiv, Dacia a intins o mana de ajutor or
ganizatorilor «Let's do it, Romania». In data de 24 septembrie 2011, patru autocare au transportat voluntarii inscrisi in aceasta actiune pe traseele care au acoperit vecinatatea orasului Mioveni si alte localitati din judet.

Peste 200 de voluntari transportati de autocarele Dacia au putut contribui, astfel, la
campania de curatenie initiata de echipa Lets Do It, Romania!, pe care o coordoneaza, la nivel judetean, Grupul pentru Educatie si Ecologie Arges. Traseele acoperite de acesti voluntari, elevi ai Colegiului Economic si ai Colegiului Zinca Golescu din Pitesti si ai liceelor din Mioveni, au fost:

- Pitesti - Zarnesti - Bradetu - Poienile Valsanului
- Pitesti - Campulung - Leresti - Lac acumulare Rausor - Cabana Voina
- Pitesti - Cateasca
- Cartier Faget, Cartier Colibasi Islaz, Pleasa - stadion, podul Raul Targului, Podul de Fier, Podul Bemo, Podul Getica, Cartier Racovita, Platoul ICN, Platforma SCN, Str. Gen. Lacatusu.

In data de 25 septembrie, un vehicul de colectare pus la dispozitie tot de Dacia, a transportat deseurile colectate la depozitul de la Albota.

Anul trecut, in judetul Arges au participat la curatenia de pe 25 septembrie 2010 in jur de 11 000 de voluntari si s-au strans 18 641 saci cu deseuri.

Dacia este unul dintre partenerii constanti ai operatiunilor de ecologizare sau sensibilizare a publicului in legatura cu protectia mediului. De altfel, colaborarea in perfecta transparenta cu administratia si partile interesate este una dintre axele politicii de mediu ale companiei. in perioada 2000-2010, Dacia a investit aproape 21,7 milioane de EURO in protectia mediului, in proiecte de tratare a apelor uzate, deseurilor, aerului, dar si in protectia solului si utilizarea judicioasa a resurselor naturale.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu