joi, 7 iulie 2011

Noul Renault Koleos se comercializeaza in RomaniaIncepand cu 1 iulie 2011, noul Renault Koleos este disponibil pentru clientii din Romania. Renault Koleos, primul crossover Renault, se reinnoieste in acest an, principalele evolutii fata de generatia anterioara vizand design-ul exterior, ambianta interioara si optimizarea consumului de carburant pentru motorizarile diesel.


Partea frontala a fost complet redesenata, astfel noul Koleos beneficiaza de o noua grila de calandru, un nou design al blocurilor optice fata, oglinzi retrovizoare cu semnalizatoare cu LED integrate. De notat, de asemenea, la exterior: noua gama de jante de aluminiu si aparitia unor culori noi in paleta de vopsele metalizate, dintre care se distinge Orange Cayenne.


La interior, remarcam aceeasi atentie deosebita pentru finisaje si un nivel ridicat de calitate perceputa a materialelor, ca si la generatia precedenta. Noile tapiterii si ambiante accentueaza eleganta si rafinamentul modelului.


A treia directie de evolutie pentru noul Koleos o reprezinta motoarele mai economice si mai ecologice din punct de vedere al consumului de carburant si al emisiilor de CO2. Astfel, consumul in ciclu urban pentru motorul 2,0 dCi 175 CP 4x4 a fost omologat la nivelul de 7,5 l/100 km, fata de 8,2l/100 km pentru acelasi motor, generatie anterioara. Rezulta o economie de aproximativ 9%! Emisiile de CO2 pentru acelasi motor evolueaza de la 174 g CO2/km la 166 g CO2/km.


Noua gama Koleos cuprinde doua versiuni de echipare, Dynamique si Privilege, tractiune integrala 4x4 si doua motorizari turbodiesel common rail: 2,0 dCi 150 CP cuplat la o cutie de viteze automata (6 trepte) si 2,0 dCi 175 CP, cuplat unei cutii de viteze manuala (6 trepte).


Preturile de lista pornesc de la 27.550 euro (inclusiv TVA) pana la 30.600 euro (inclusiv TVA). Primul pret este valabil pentru versiunea 4x4 Dynamique 2,0 dCi 175 CP care este foarte bine echipata. Printre echipamentele standard regasim: sase airbaguri, ESP (controlul traiectoriei) cu HSA (asistenta la urcarea in panta) si HDC (control la coborarea in panta), tempomat-limitator de viteza, frana de parcare electrica, aer conditionat cu reglare automata bi-zona, radio CD MP3 Bluetooth si RCA jack, geamuri electrice fata si spate, volan imbracat in piele, oglinzi retrovizoare reglabile si rabatabile electric, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card, jante de aluminiu 17”.


Noul Koleos va ajunge in showroom-urile din Romania in luna septembrie 2011, insa clientii pot inca de astazi sa comande modelul la oricare din punctele de vanzare din reteaua Renault. Koleos este primul vehicul al Aliantei Renault-Nissan: conceput de Renault, beneficiaza de tehnologiile si expertiza 4x4 a Nissan, fabricat in uzina Busan a Renault Samsung Motors (Coreea de Sud).
Sursa: Renault RomaniaDetalii suplimentare despre acest model gasiti la dealerul dvs. Renault - Auto Sima Tecuci, Str. Ghe. Petrascu nr. 72, tel.: 0236/810.510, vali.brailescu@autosima.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu