luni, 12 septembrie 2016

Grupul Auto Sima si Autonet te invita la PitStop


Grupul Auto Sima si Autonet te invita la PitStop

Grupul Auto Sima Focsani in parteneriat cu Autonet, organizeaza evenimentul PitStop pentru soferii focsaneni, prin oferirea unei verificari detaliate si gratuite a masinii. Scopul evenimentului este constientizarea conducatorilor auto cu privire la importanta sigurantei tehnice in circulatia pe drumurile publice.



Caravana PitStop va poposi in parcarea supermarketului Kaufland din Focsani, vineri, 23 septembrie 2016, unde intre orele 09:00 – 18:00, specialistii din cadrului Grupului Auto Sima vor verifica gratuit autoturismele aduse la stand.

Prin aceasta actiune venim in intampinarea tuturor proprietarilor de automobile care , din lipsa de timp sau din dorinta de a face economii, amana verificarile tehnice si executarea reparatiilor. Aceste aspecte influenteaza direct siguranta in trafic si comportamentul la volan al soferilor. In cadrul acestui proiect, o echipa de  specialisti va  efectua verificari gratuite ale celor mai importante componente ce tin de siguranta autoturismului: amortizoare, anvelope, faruri, sistem de franare si baterie. Rezultatele testarilor sunt explicate si interpretate conducatorului auto pentru ca acesta sa inteleaga perfect starea in care se afla masina sa si sa poata lua masurile necesare pentru a remedia eventualele defectiuni. Dupa verificare, proprietarii automobilelor vor primi fisele de evaluare cu concluziile testelor, precum si cupoane valorice pe  care  le  pot  folosi pentru remedierea eventualelor probleme aparute si chiar   se vor putea programa pentru realizarea acestora.

Evenimentul PitStop implica:
– Verficare amortizoare ;
– Verificare sistem de franare;
– Verificare anvelope;
– Testare baterie;
– Verificare nivel antigel si lichid frana;
– Verificare sistem de iluminare;
– Diagnoza computerizata
– Consiliere tehnica oferita de specialisti in urma diagnozei computerizate
– Cupoane valorice oferite participantilor ce pot fi folosite in service-urile Grupului Auto Sima  situate in  Focsani, Calea Muntenei, nr. 11 , jud. Vrancea, respectiv service-ul Auto Sima Beyer Focsani – reparator agreat Dacia & Renault, service-ul Auto Tivoli – reparator autorizat al marcilor Peugeot, Jeep, Fiat si Fiat Professional , service-ul Auto Aiss – reparator autorizat Opel, iar in Tecuci, str, Gh. Petrascu nr.72, jud. Galati, respectiv service-ul  multimarca Auto Sima Tecuci.

Prin parteneriatul Grupului Auto Sima cu AutoNet aduce pe piata vranceana conceptul  german AutoMeister prezent in mai multe tari europene (Germania, Austria, Slovenia,  Ungaria)  care se bucura de o mare recunoastere internationala, oferind  detinatorilor de autovehicule servicii de reparatii si intretinere de inalta calitate pentru toate marcile auto, inspectii conform cerintelor producatorilor precum si o deservire prompta la preturi corecte, realizate de personal calificat cu o bogata experienta auto si  cu un echipament la standarde occidentale.

Te asteptam la standul PitStop in parcarea Kaufland Focsani, vineri, 23 septembrie 2016, intre orele 09.00-18.00, pentru  ca siguranta ta conteaza.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu