marți, 26 martie 2013

De şase ani, personalităţi ale cinematografiei româneşti sosesc la Gala Gopo în Dacia

Dacă e martie, e Gala Gopo, gala premiilor industriei de Film din România. De şase ani, actori, regizori şi producători, personalităţi ale cinematografiei româneşti descind pe covorul roşu al Galei din Dacia. Anul acesta, „am pus la dispoziţie organizatorului o flotă de opt maşini, Logan, Sandero, Sandero Stepway şi Duster, care vor duce invitaţii, nume sonore ale filmului românesc, la Gală”, a declarat Anca Oreviceanu, director comunicare Dacia.Ca în fiecare an, maşinile Dacia îşi vor face apariţia pe şoselele din Bucureşti pentru a conduce invitaţii la cea de-a şaptea ediţie a Galei Gopo. Cele opt maşini vor îmbrăca haină festivă, cu identitatea dedicată parteneriatului. „Diseară, în lumina reflectoarelor, îi vom vedea pe invitaţii speciali cum coboară din maşinile Dacia. Rămâneţi conectaţi la pagina oficială de facebook Dacia, www.facebook.com/DaciaRomania, pentru a vedea fotografii de la Gală. Premiile Gopo reprezintă parteneriatul a  două industrii cu multe în comun și care merg bine la export. Filmul românesc este din ce în ce mai premiat la festivaluri internaţionale, iar Dacia din ce în ce mai prezentă pe şoselele lumii. Ne bucură să spunem prezent şi anul acesta”, a precizat Anca Oreviceanu.

Gala Premiilor Gopo, la care sunt aşteptaţi în jur de 800 de invitaţi, are loc astăzi, 25 martie, şi va fi transmisă în direct de Pro Cinema, urmărită şi online, pe www.premiilegopo.ro, dar şi pe cea mai mare mediafaţadă din România, Cocor Media Channel.

Dacia se află pe afişul Galei în calitate de sponsor, începând din 2008. Asocierea cu Gala Premiilor Gopo este unul dintre parteneriatele strategice şi de lungă durată ale Dacia (alături de Gaudeamus şi Festivalul Internaţional George Enescu), prin care Dacia susţine valorile româneşti.

Mă bucur că evenimentul care premiază performanţa în filmul românesc are, din 2008, ca partener principal, Dacia. Atât filmul românesc cât şi Dacia sunt două branduri care se bucură de succes pe plan internaţional şi contribuie la conturarea unei imagini pozitive a ţării noastre”, a declarat Tudor Giurgiu, Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), organizatorul galei.

Mai multe informaţii despre cea de-a şaptea ediţie a Galei Premiilor Gopo puteţi găsi pe site-ul www.premiilegopo.ro.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu