luni, 10 decembrie 2012

Noile Dacia Logan şi Sandero au participat la Parada Militară de 1 Decembrie


În cadrul parteneriatului de durată dintre Dacia şi Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), cele două institutii au decis să includă o flotă de modele Dacia în cadrul Paradei Militare de 1 Decembrie. Astfel, şapte autospeciale ale mărcii românesti, printre care şi noile modele Dacia Logan şi Sandero lansate recent, au încheiat defilarea blocului de paradă al MAI.  

Șase dintre modelele Dacia au fost echipate si inscriptionate cu însemnele Politiei Române pentru Ordine Publică, unul dintre cei mai importanti clienti de flote ai constructorului de la Mioveni. În cadrul coloanei de defilare a Politiei Române au fost incluse un vehicul Dacia Logan, două vehicule Dacia Sandero, două modele Dacia Dokker si un vehicul Dacia Duster cu tractiune integrală.  Inspectoratul General al Jandarmeriei Române a prezentat de asemenea în dispozitivul său de paradă un vehicul Dacia Logan, echipat si inscriptionat cu însemnele speciale ale acestei institutii.

Vehiculele Dacia si-au dovedit în timp eficienta pentru activitatea celor două autorităti, ele fiind utilizate atât în cadrul patrulărilor zilnice, cât si în cadrul operatiunilor de interventii. Accesibile si fiabile, modelele Dacia sunt usor de adaptat la cerintele specifice misiunilor Politiei si ale Jandarmeriei Române.

Specificatii ale modelelor Dacia incluse în Parada Militară cu ocazia Zilei Nationale a României
 • În dispozitivul Politiei Române pentru Ordine Publică:
  - Un model Dacia Logan, culoare Bleu Persane, motorizare Tce 90 CP
  - Două modele Dacia Sandero, culoare Bleu Persoane, motorizare Tce 90 CP
  - Două modele Dacia Dokker, culoare Blanc Glacier, motorizare 1,5 dCI 90 cp
  - Un model Dacia Duster, culoare Blanc Glacier, motorizare 1,5 dCI 110 CP, tractiune integrală
 • În dispozitivul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române
  - Un model Dacia Logan, culoare Bleu Navy, motorizare Tce 90 CP


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu