marți, 6 noiembrie 2012

Renault Service Fara Surprize. Acum ai pachet baterie incepand de la doar 379 lei



Bateria decide daca masina porneste sau nu. Nu achizitiona o baterie cu performante sub necesitatile masinii! Aceasta duce la suprasolicitarea bateriei si la o durata de viata redusa!

Profitand de profesionalismul reparatorilor Renault si in acelasi timp de ofertele pentru pachetele de schimb de baterie pe care acestia vi le pun la dispozitie, ai garantia unei functionari optime a vehiculului tau pe timpul iernii.

Alege din tabelul de mai jos pachetul de schimb de baterie care se potriveste cel mai bine masinii tale la un pret avantajos ce include atat bateria cat si manopera: 



Ai alt vehicul marca Renault? Cu Renault Service Fara Surprize, ai 18 % reducere din pretul maxim in retea al pieselor Renault sus-mentionate aferent vehiculului tau.
Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil. Detalii in regulamentul promotiei disponibil aici.


* Pretul maxim in retea a fost obtinut prin insumarea tarifului maxim al manoperei per operatiune comunicat de reteaua autorizata pentru data de 1 august 2012, cu pretul maxim recomandat al produselor de origine Renault, valabil la aceeasi data.
**Pretul maxim promotional reprezinta pretul maxim agreat in service-ul Auto Sima Tecuci,, per pachet, valabil in perioada 1 octombrie 2012 – 31 decembrie 2012.

Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti la reparatorul autorizat Renault - Auto Sima Tecuci, Str. Ghe. Petrascu nr. 72, tel.: 0236/810.510, www.autosima.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu