marți, 27 noiembrie 2012

Dacia a participat pentru a saptea oara la Targul International Gaudeamus


Peste 100.000 vizitatori au fost întâmpinaţi, între 21 şi 25 noiembrie 2012, în standul Dacia din cadrul Târgului Gaudeamus, de cunoscutele semne de circulaţie reintrepretate ca opere literare. Indicatoarele «stop», «sens giratoriu», «trecere de pietoni», «depăşirea interzisă» şi multe altele au devenit, pentru câteva zile, adevărate capodopere, fiind integrate în copertele unor renumite romane, piese de teatru sau legende. 


Pentru al şaptelea an consecutiv, Dacia a găzduit lansările editurilor prezente la târg. Bucureşti FM, Eikon, Junimea, Polirom, Univers şi-au invitat cititorii printre titlurile din opera universală integrate în lumea auto.

În ultima zi a târgului, duminică, 25 noiembrie, standul Dacia s-a aglomerat cu solicitările de autografe pentru Adelin Petrişor,  cu ocazia lansării albumului “Coreea de Nord, un lagăr cât o ţară “.

Peste 2.000 de participanţi s-au înscris la tombola “Ia-ţi permisul de cititor cu Dacia, la Gaudeamus” ce a avut ca premii un Nook Book Touch e-reader şi 10 pachete de cărţi. Doi dintre câştigători, Livia Istrătescu şi Ioana Mihai, şi-au ridicat pachetele de cărţi chiar de la standul Dacia.

Cărticelele educative “Aventurile micilor pietoni” au făcut deliciul copiilor care au început să înveţe regulile şi semnele de circulaţie într-un mod interactiv, lipind abţibilduri şi colorând. 

Nu în ultimul rând, angajaţi Dacia de pe platforma de la Mioveni au vizitat şi ei târgul de carte, ca în fiecare an de parteneriat, şi s-au bucurat de ofertele găsite.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu