marți, 20 noiembrie 2012

Auto Sima Tecuci demareaza campania 'De 3x varsta masinii'


Auto Sima Tecuci lansează o nouă campanie promoţională ce se desfasoara in perioada 19-29 noiembrie 2012. Astfel, clienţii Dacia care vor realiza o intervenţie mecanică în service-ul nostru vor beneficia de o reducere echivalentă cu vârsta maşinii lor, înmulţită cu trei. 


Promoţia „De 3 x vârsta maşinii” se adresează atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice, care au statut de proprietar sau de utilizator al vehiculului, în cadrul unui contract de leasing. Oferta este valabilă pentru orice model Dacia, indiferent de anul de fabricaţie. 

Pentru a participa la această promoţie, clienţii trebuie să deschidă un ordin de reparaţie cu o valoare de minim 200 lei (TVA inclus) în atelierul nostru mecanic şi să achite factura aferentă reparaţiei până la data de 7 decembrie 2012. Reducerea acordată poate fi de maxim 25% din valoarea totală a facturii finale, care include atât serviciile de manoperă, cât şi piesele de schimb de origine Dacia sau Motrio. 

Campania se desfăşoară timp de 10 zile, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00 şi sâmbătă, între orele 09:00-15:00. 

Regulamentul oficial al campaniei este disponibil pe site-ul oficial al mărcii www.dacia.ro, în cadrul secţiunii „Servicii Post-Vânzare”. 


Detalii suplimentare despre aceasta campanie gasiti in service-ul Dacia - Auto Sima Tecuci, Str. Ghe. Petrascu nr. 72, tel.: 0236/810.510, www.autosima.ro 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu