luni, 5 noiembrie 2012

13 cu noroc pentru Logan - sezon de campionat incheiat pe primul loc!


Cele 13 etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă au fost câştigate în integralitate de Bogdan Rusea la volanul maşinii Dacia Logan preparată de echipa Serus. Ultimele etape ale campionatului organizat de Federaţia Romană de Automobilism Sportiv s-au desfăşurat pe 26 şi 28 octombrie 2012 la Sinaia.



Ca şi la precedentele şase etape, vremea nefavorabilă şi ieşirile în decor au adus răsturnări de situaţie în lista câştigătorilor. Vremea i-a avantajat pe cei care au o tehnică mai bună şi acordă atenţie la detaliile de prepare şi echipare a maşinii.  

Echipa Serus Racing Club a rămas constantă în performanţă şi şi-a menţinut locul întâi pe podium, încheind astfel un sezon excepţional în care fiecare participare a fost răsplătită cu un premiu întâi. Victoriile au fost adjudecate chiar şi la 3 sutimi de secundă faţă de următorul clasat.

Chiar şi pe vreme rea, maşina Logan condusă de Bogdan Rusea a dovedit o dată în plus fiabilitatea.  Prezenţa acestui Logan invincibil a făcut senzaţie în clasamentul general şi a stârnit admiraţie pentru capacităţile sportive şi fiabilitate.

La sfârşitul celor două concursuri, Bogdan Rusea a declarat: „Dacia Logan a  funcţionat ca de obicei impecabil, este o maşină fiabilă şi capabilă de performanţă înaltă. Este de remarcat regularitatea în performanţă a Loganului atât pe vreme bună, cât şi pe vreme rea. Am încheiat un an bun pentru mine, cu clasări numai pe locul I.” 

Bogdan Rusea a debutat în Campionatul Naţional de Viteză pe locul I în 2011.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu