luni, 1 octombrie 2012

Renault se schimba si trece la ofensiva lansand noul Renault Clio si Renault ZoeCu ocazia Salonului de la Paris, Renault concretizeaza reinnoirea designului initiata de Laurens van den Acker si echipa sa.
  •     Doua modele care reprezinta noua imagine Renault!

Intr-un univers nou si colorat, vizitatorii descopera Noul Renault Clio si Renault ZOE, cele doua modele emblematice care reinnoiesc din punct de vedere stilistic marca Renault. Un stand care exprima spiritul de inovatie si modernitate al marcii, dar si valorile de prietenie si proximitate pe care aceasta le promoveaza in relatia cu clientii sai.

Cu un stil simplu, senzual şi calduros, Noul Renault Clio si Renault ZOE cultiva emotia pentru a ne atrage si a ne face sa ne indragostim din nou de Renault.
  • Dupa revelarea Noului Clio, Renault isi confirma ambitiile dezvaluind Noul Clio Estate si Noul Clio R.S. 200 EDC, care vin sa extinda gama din primavara anului 2013.
  • Astazi, Renault ZOE devine realitate. Se inaugureaza o noua forma de mobilitate Zen. Cu ZOE, totul se schimba! 
  • Reinnoirea Renault este sustinuta si de o gama de motorizari inedite: doua motorizari Energy si doua noi motorizari pe benzina turbo cu injectie directa, asociate cutiei EDC. 
  • Noul stand de la Salonul Auto 2012 cu un concept novator exprima spiritul de inovatie si modernitate al marcii, care mizeaza pe proximitate.

 Mai multe detalii gasiti aici.


Sursa: Renault Romania

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu