marți, 16 octombrie 2012

Prefectul si subprefectul de Arges au vizitat uzinele Dacia



O delegaţie a Prefecturii Argeş, condusă de prefectul Cristian Soare şi subprefectul Gheorghe Marin, a vizitat, joi, 11 octombrie, Uzinele Dacia de la Mioveni. 


Delegaţia a fost primită de Jérôme Olive, Director General Dacia şi Grup Renault România, care a prezentat activităţile Renault în România şi principalele elemente ale competitivităţii Grupului în ţara noastră. Ulterior, oficialii autorităţii locale şi cei ai Grupului Renault au avut discuţii pe tema unor subiecte de interes pentru ambele părţi. Printre temele de discuţie au figurat: situaţia dificilă a pieţei auto din România şi măsurile necesare pentru redresarea vânzărilor de maşini noi, avansarea lucrărilor de infrastructură din proximitatea uzinei şi câteva proiecte legislative care au impact asupra investiţiilor (ex. stimulente fiscale pentru activitatea de cercetare-dezvoltare).

Reprezentanţii Prefecturii Argeş au vizitat cele două uzine de pe platforma Dacia. La Uzina Vehicule, în Departamentele Presaj, Caroserie şi Montaj, delegaţia a putut vedea modificările realizate pentru producţia noilor modele din gama Dacia. La Uzina Mecanica şi Şasiuri le-au fost prezentate noul departament pentru asamblarea motorului H4 (Energy TCE 90) şi extinderea turnătoriei de aluminiu.



Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu