joi, 16 august 2012

Reducere de pana la 18% la pachetele de franareSchimbarea placutelor de frana in timp util va preveni deformarea discurilor de frana si deteriorarea altor elemente de frictiune. Te asteptam in service-ul nostru pentru o oferta cu preturi promotionale atractive la pachetele de placute si la pachetele de discuri de frana. Pachetele contin: 2 placute frana fata/ set 2 discuri frana fata si manopera.

Ai alt vehicul marca Renault? Cu Renault Service Fara Surprize, ai 15% reducere din pretul maxim recomandat al pachetului alcatuit din piesele Renault mai sus mentionate aferent vehiculului tau.

Ai alt vehicul marca Renault? Cu Renault Service Fara Surprize, ai 18% reducere din pretul maxim recomandat al pieselor Renault sus mentionate. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil. Detalii in regulamentul promotiei disponibil aici si in service-ul nostru


*Pretul maxim in retea a fost obtinut prin insumarea tarifului maxim al manoperei per operatiune comunicat de reteaua autorizata pentru data de 1 mai 2012, cu pretul maxim recomandat al produselor de origine Renault, valabil la aceeasi data.
**Pretul maxim promotional reprezinta pretul maxim agreat in reteaua autorizata Renault participanta, per pachet, valabil in perioada 2 iulie 2012 – 28 septembrie 2012.


Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti la reparatorul autorizat Renault - Auto Sima Tecuci, Str. Ghe. Petrascu nr. 72, tel.: 0236/810.510, www.autosima.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu