marți, 21 august 2012

Reducere de pana la 15% la pachetele de amortizoare Renault



Amortizoarele sunt primordiale pentru siguranta autovehiculului si a pasagerilor, avand rolul de a reduce pe cat posibil oscilatiile vehiculului indiferent de calitatea drumurilor. Te asteptam in service-ul nostru pentru o oferta cu preturi promotionale atractive la pachetele de amortizoare fata sau spate.


Aveti alt model Renault decat cele listate in tabelul de mai sus sau pachetele propuse mai sus nu acopera anumite cazuri particulare? Atunci puteti beneficia de o reducere de 15% din pretul maxim recomandat al produselor Renault sus-mentionate. Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil. Detalii in regulamentul promotiei disponibil aici si in service-ul nostru.


*Pretul maxim in retea a fost obtinut prin insumarea tarifului maxim al manoperei per operatiune comunicat de reteaua autorizata pentru data de 1 mai 2012, cu pretul maxim recomandat al produselor de origine Renault, valabil la aceeasi data. **Pretul maxim promotional reprezinta pretul maxim agreat in reteaua autorizata Renault participanta, per pachet, valabil in perioada 2 iulie 2012 – 28 septembrie 2012.


Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti la reparatorul autorizat Renault - Auto Sima Tecuci, Str. Ghe. Petrascu nr. 72, tel.: 0236/810.510, www.autosima.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu