joi, 2 august 2012

Duster 4x4 Everyone pe podium la Curtea de Arges


Stelian Gănţoi (pilot) şi Maria Dumitrache (copilot) au adus primul loc pe podium pentru echipa Duster 4 x 4 Everyone, prezentă în etapa de la Curtea de Argeş a Campionatului Naţional de Offroad (26-29 iulie). Ei s-au clasat pe locul al treilea, iar al doilea echipaj Duster 4x4 Everyone format din Mihai Adrian Petcu (pilot) şi Lucian Nistor (copilot), s-a clasat pe locul al cincilea, la diferenţă foarte mică de punctaj faţă de ocupanţii podiumului.


La clasa Standard au concurat în total 14 echipaje pe trasee de 79 km în prima zi şi 75 km în cea de a doua. Din relatările celor de la Duster 4x4 am aflat că prima zi a fost “de încălzire”, cu un traseu care nu a solicitat prea mult maşina şi cu un roadbook ce nu le-a dat prea multe emoţii. Lucrurile nu au stat la fel a doua zi, când organizatorii le-au pregătit un traseu înnămolit şi un roadbook care a condus chiar la o rătăcire în grup. Cel mai solicitant a fost trialul, când echipajul Stelian Gănţoi – Maria Dumitrache a făcut tot posibilul pentru a-şi păstra poziţia în cursă.

Echipele beneficiază de susţinerea Grupului Renault în România, dar au alături şi câţiva parteneri, printre care Bosch, WARN şi Pick-up.ro (furnizori de accesorii off-road). Asistenţa tehnică a fost asigurată de Cătălin Petrescu şi Ionuţ Hăbuc. Membrii Clubului Duster i-au încurajat pe concurenţii Duster 4x4 Everyone.

Podiumul etapei de la Curtea de Argeş:
1. Caloianu Valentin (pilot) / Furtuna Costin (copilot) – Mitsubishi Pajero
2. Radu Serbanescu (pilot) / Vrabie Stefan (copilot) – Mitsubishi Pajero
3. Stelian Gantoi (pilot) / Maria Dumitrache (copilot) – Dacia Duster


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu