luni, 20 august 2012

Cinci din cinci victorii posibile pentru cel mai puternic Logan din Romania



Cel mai înalt drum din România, Transalpina, a fost în perioada 10-12 august 2012 gazda etapelor a IX-a şi a X-a din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop. Bogdan Rusea, campionul clasei H2 din 2011, s-a aliniat la startul celor două etape la volanul celui mai rapid automobil Dacia Logan. Un ecart de peste nouă secunde i-a asigurat lui Bogdan locul întâi în prima etapă a Cupei Gorjului, iar duminică, pilotul Serus Racing Club, a oprit cronometrul cu două secunde mai repede decât în ziua de vineri.


Maşina preparată de Serus este unică în România, având cea mai cea mai mare putere (190 CP la 8500 rotaţii pe minut). Palmaresul pe anul 2012 include:

- Teliu, etapa 2 - Locul I la grupa H2
- Râșnov, etapa 3 – Locul I la grupa H2
- Râşnov, etapa 4 – Locul I la grupa H2
- Rânca, etapa 9 - Locul I la grupa H2
- Rânca, etapa 10 – Locul I la grupa H2

Când o maşină Dacia este pregătită în mod profesionist, victoria este posibil de obţinut datorită calităţilor native de fiabilitate şi ţinută de drum. Importanţa acestor calităţi este evidentă. Mai mult, fiabilitatea Loganului pregătit de Service Auto Serus a fost confirmată pe parcursul a două competiţii de viteză în coastă desfăşurate fără probleme: cea de anul trecut în care a obţinut titlul de Campion Naţional şi cea din acest an aflată în desfăşurare.


La finalul competiţiei, Bogdan Rusea a declarat: „Loganul şi-a dovedit încă o dată fiabilitatea şi înclinaţia spre performanţă. Este o maşină pe care pot conta în orice ocazie: pe ploaie, în pantă, la viteză, în curbe, o maşină care se potriveşte cu stilul meu de condus raţional.”


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu