miercuri, 13 iunie 2012

Dacia Lodgy - Spatios si functional la un pret inedit


Lasa-te sedus de Dacia Lodgy! Un vehicul modern, combinatia ideala intre confort si spatiul interior, la un pret imbatabil incepand de la doar 9.500 Euro cu TVA inclus!


Dacia Lodgy se adapteaza perfect nevoilor dumneavoastra, iar modularitatea este un dintre principalele sale atribute. În configuraţia cu 7 locuri, al treilea rând de scaune poate fi înlăturat sau rabatat, iar cel de-al doilea rand de scaune poate fi rabatat catre primul rand. Dacia Lodgy dispune de unul din cele mai încăpătoare portbagaje din segmentul său. Volumul acestuia ajunge la 2 617 dm3 în configuraţia cu două locuri, 827 dm3 în configuraţia cu cinci locuri şi 207 dm3 în configuraţia cu şapte locuri. In plus pragul de incarcare este perfect pozitionat pentru a facilita incarcarea bagajelor grele. Acum nu trebuie sa mai alegeti intre spatiu si capacitate de incarcare. Cu Lodgy le aveti pe amandoua! Si asta nu este tot, Lodgy oferă la interior numeroase spaţii de depozitare ce însumează un volum de pana la 30 de litri. Merită remarcat spaţiul de depozitare foarte practic amplasat în partea superioară a planşei de bord, care oferă o capacitate de până la 3 litri.





* Oferta supusa unor termene si conditii, valabila prin Programul de innoire al Parcului auto national derulat de Autoritatea Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu. Masina din imagine este cu titlu de prezentare. Detalii in showroom.


Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in showroom-ul Dacia - Auto Sima Tecuci, Str. Gh. Petrascu nr. 72 , tel.: 0236/810.510, www.autosima.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu