miercuri, 9 mai 2012

Super preturi la pachetele schimb de ulei @ Auto Sima Tecuci



Ai un vehicul marca Dacia cu o vechime mai mare de 36 de luni şi e deja timpul să te pregăteşti pentru schimbul de ulei? Profită de pachetele noastre cu preţ promotional disponibile în service-ul Auto Sima Tecuci

Nu uita că pachetul schimb ulei din tabelul de mai jos include: ulei Dacia Oil, filtru ulei, garnitură ulei, manopera aferentă acestei operaţiuni şi TVA.

Preţurile pot varia în funcţie de anul de fabricaţie al vehiculului şi de tipul de motorizare, fapt pentru care te rugăm sa întrebi rconsilierii nostri de service care este preţul pachetului de ulei, valabil pentru vehiculului tău.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil. Detalii în regulamentul promoţiei disponibil aici.


* Preţul maxim în reţea a fost obţinut prin însumarea tarifului maxim al manoperei per operaţiune, comunicat de reţeaua autorizată pentru data de 1 ianuarie 2012, cu preţul maxim recomandat al produselor de origine, valabil la aceeaşi dată.
** Preţul maxim promoţional reprezintă preţul maxim agreat în reţeaua autorizată Dacia participantă, per operaţiune, valabil în perioada 12 aprilie – 30 iunie 2012.



Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti la reparatorul autorizat Dacia - Auto Sima Tecuci, Str. Ghe. Petrascu nr. 72, tel.: 0236/810.510, www.autosima.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu