marți, 15 mai 2012

Renault Pro+, solutii business adaptate afacerii tale!


Numarul 1 in Europa la vanzari vehicule utilitare in ultimii 14 ani, cu o cota de piata de 15,6% la sfarsitul anului 2011, Renault isi urmeaza strategia de distributie catre clientii profesionali prin lansarea in 2010 a conceptului Renault PRO+ in peste 20 de tari.

Pentru dumneavoastra, client profesional, vehiculul este un instrument de munca productiv in activitatea zilnica, iar reteaua care asigura intretinerea acestuia trebuie sa raspunda la un nivel ridicat exigentelor in materie de calitate si servicii.

In 1999, Renault a fost precursor prin crearea unor insemne specifice care sa acompanieze innoirea gamei de vehicule utilitare. Astazi, Renault reia si amplifica aceasta vointa dezvoltand serviciile care va sunt dedicate prin intermediul unui concept unic: Renault PRO+.




Renault PRO+ aduce, intr-un mediu dedicat clientilor profesionali, un raspuns global si pe masura exigentelor activitatii dumneavoastra:

  • Profesionalismul unor echipe de vanzari si service specializate, ale caror competente comerciale si tehnice sunt dezvoltate prin programe de formare sustinute de constructor.
  • Vizibilitatea produselor din gama Renault dedicate utilizarii profesionale, inclusiv a vehiculelor carosate / transformate.
  • Proximitate, nu doar prin intermediul densitatii retelei Renault, cat si prin regruparea in cadrul unui centru auto integrat a ansamblului prestatiilor legate de utilizarea profesionala a automobilului : achizitia de vehicule noi sau de ocazie, accesorii si amenajari specifice, transformari / carosari, solutii de finantare, contracte de intretinere sau de inchiriere ...
  • Proactivitate, datorita unei organizari flexibile si a unor echipamente si utilaje adaptate preluarii furgoanelor de pana la 5 T, permitand astfel diagnosticarea, repararea si restituirea vehiculelor intr-un termen scurt, anuntat si respectat.
  • Profitabilitate prin raspunsul adecvat constrangerilor specifice activitatilor profesionale: Renault PRO+ va permite sa va consacrati maximul de timp necesar dezvoltarii performantelor activitatii dumneavoastra.

Un set de principii pe care ne angajam sa le respectam:

  1. Spatiu de vanzari si servicii post–vanzare dedicat 100% clientilor profesionali
  2. Personal de vanzari si service specializat in vehicule utilitare
  3. Expozitie de vehicule dedicate utilizarii in scopuri comerciale, inclusiv vehicule carosate
  4. Propunere sistematica de drive-test, fara programare prealabila
  5. Transmiterea ofertelor comerciale in termen de maxim 48 de ore
  6. Prezentarea unui interlocutor pentru servicii post-vanzare inca din momentul livrarii vehiculului
  7. Preluarea in service a vehiculelor utilitare de pana la 5 tone
  8. Orar de service cu program prelungit pentru clientii profesionali
  9. Diagnosticare rapida in cel mult o ora
  10. Revizii realizate in termen de maxim 8 ore lucratoare, fara programare prealabila
  11. Pentru orice reparatie, in maxim 4 ore se transmite un deviz detaliat si un termen de restituire a vehiculului


Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti la partenerul agreat Renault - Auto Sima Tecuci, Str. Ghe. Petrascu nr. 72, tel.: 0237/231.000, www.autosima.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu