marți, 3 aprilie 2012

Logan Ambiance cu pachetul Easy Service la doar 4.000 Euro cu TVA inclus. Profita acum de oferta!


Vino în showroom-ul Auto Sima Tecuci si comandă acum un Logan Ambiance cu pachetul Easy Service şi prin programul Rabla 2012 îl vei avea la doar 4.000 Euro* (TVA inclus).
În plus dacă eşti proprietarul unui autoturism Dacia, prin campania de fidelizare primeşti o reducere suplimentară de 500 de euro (TVA inclus) la achiziţia unui nou autoturism Dacia.
Nu uita să întrebi de ofertele de finanţare avantajoase pe care ţi le punem la dispoziţie prin Dacia Finance şi de ofertele destinate persoanelor juridice.

Te aşteptăm în showroom, nu mai sta pe gânduri şi profită acum de ofertele Dacia!



* Ofertă supusă unor condiţii, valabilă până la 30 aprilie 2012 prin Programul de Înnoire a Parcului auto naţional derulat de Autoritatea Fondului pentru Mediu şi finanţat din Fondul pentru Mediu. Preţul este obţinut prin reducerea contravalorii a 3 tichete valorice calculate la cursul de 1 € = 4,308 Lei, sub rezerva aprobării Renault Commercial Roumanie ca producator validat. Perioada menţionată cuprinde 3 ani garanţie valabilă în condiţiile carnetelor de întreţinere şi garanţie, în limita a 100.000 km. Maşina din imagine este cu titlu de prezentare. Detalii în showroom.


Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in showroom-ul Dacia - Auto Sima Tecuci, Str. Gh. Petrascu nr. 72 , tel.: 0236/810.510, www.autosima.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu