joi, 26 aprilie 2012

Dacia sustine "Simfonia Lalelelor" si "Cupa Europei la Judo"


Dacia va fi susţinătorul celor mai importante evenimente desfăşurate pe plan local: „Simfonia Lalelelor” şi „Cupa Europei la Judo pentru Cadeţi”, care se vor desfăşura la Piteşti, la sfârşitul lunii aprilie.


Constructorul auto va fi şi anul acesta alături de organizatorii „Simfoniei Lalelelor”, tradiţionala expoziţie dendro-floricolă internaţională, ajunsă la cea de-a XXXV-a ediţie. Patru vehicule Dacia Duster vor face parte din „Parada florilor” care va avea loc în data de 27 aprilie 2012, de la ora 10.30, iar flota va rămâne la dispoziţia organizatorilor pentru a fi utilizată la transportul invitaţilor la evenimentele ocazionate de Simfonie, în perioada 25 – 30 aprilie 2012.

La fel ca în anii anteriori, programul de acţiuni dedicate „Simfoniei Lalelelor” va cuprinde şi spectacole de folclor şi muzică uşoară, dar şi competiţii sportive (înot şi cros). Dacia va pune la dispoziţia organizatorilor obiecte promoţionale pentru premierea participanţilor la aceste concursuri.

Un alt eveniment sportiv desfăşurat la Piteşti, în paralel cu „Simfonia lalelelor”, este Cupa Europei la Judo pentru Cadeţi. O flotă de patru Dacia Duster va asigura şi transportul invitaţilor care vor participa la acest eveniment.

Competiţia sportivă, găzduită în premieră de Piteşti, reuneşte 400 de sportivi şi reprezentanţi ai federaţiilor de specialitate, arbitri etc. Cupa, organizată de Uniunea Europeană de Judo, Federaţia Română de Judo şi de Primăria Piteşti, va avea loc la Complexul „Sala Sporturilor” Piteşti, în perioada 28 aprilie – 2 mai 2012.

„«Simfonia lalelelor» este o tradiţie pentru Piteşti şi devine o tradiţie şi pentru Dacia. Iar faptul că anul acesta Piteştiul este gazda unei competiţii sportive de talie internaţională este remarcabil şi ne-a făcut să ne alăturăm şi acestui eveniment. Va fi o onoare ca maşinile noastre să fie în compania unor campioni internaţionali”, a declarat Anca Oreviceanu, Director Comunicare Dacia.

Dacia, cel mai important angajator din Argeş, este partener tradiţional al manifestărilor locale precum „Zilele oraşului Piteşti”, „Zilele oraşului Mioveni”, reuniunea regională a Club Logan, „Sărbătorile Argeşului şi Muscelului”.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu