miercuri, 14 martie 2012

Dacia Lodgy, aparitie inedita in clipul lui Angunn la Eurovision 2012

Noul vehicul de familie Dacia, lansat recent la Salonul Auto de la Geneva, va aparea in videoclipul cantaretei franceze Angunn „Echo (You and I), care va intra in competitie la editia din acest an a concursului Eurovision. Cu peste cinci milioane de albume vandute si multiple discuri de aur si platina, Angunn este artista care a fost desemnata sa reprezinte Franta pe 26 mai la Baku, Azerbaidjan.


Videoclipul in care va aparea Dacia Lodgy se va difuza in 43 de tari. Peste doua sute de milioane de telespectatori vor urmari in timp real editia cu numarul 53 a concursului Eurovision. Intr-un making of al videoclipului postat deja pe internet, Angunn marturiseste ca ea si echipa ei de dansatori sunt primii care au avut ocazia sa testeze noul model Dacia. „Eu si dansatorii mei aveam nevoie de o masina frumoasa, iar cei de la Dacia au avut amabilitatea de a ne-o imprumuta”, precizeaza artista. Cu cele 7 scaune disponibile si un spatiu interior remarcabil, Lodgy dovedeste ca este masina potrivita pentru a transporta o intreaga echipa de artisti.

Angunn este o cantareata franceza de origine indoneziana, ambasador pentru cauze umanitare al ONU. Cunoscuta la nivel international, Angunn a vandut peste doua milioane de albume in afara Frantei. Este cunoscuta in Europa, Federatia Rusa si Asia datorita colaborarilor sale foarte apreciate cu artisti locali.


Eurovision este cel mai cunoscut si mai longeviv concurs de muzica desfasurat pe teritoriul Europei. Prima editie a avut loc pe 24 mai 1956, iar astazi evenimentul este o referinta pentru cultura muzicala europeana.



Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu