marți, 20 martie 2012

Auto Sima Tecuci lanseaza campania promotionala 'Zilele Service Dacia'

Spaţiere de la stânga la dreapta


În perioada 26 - 31 martie 2012, în service-ul Dacia al Auto Sima Tecuci se desfasoara campania promotionala 'Zilele Service Dacia'. Toti clientii care vor vizita atelierele de reparatie mecanica Dacia pe durata campaniei pentru achizitionare si/sau schimb de anvelope sau pentru o interventie în service în valoare de minim 50 lei (TVA inclus) vor beneficia de oferte atractive si premii garantate.



La Zilele Service Dacia, posesorii de vehicule Dacia pot beneficia de montajul, echilibrarea anvelopelor de vara si depozitarea anvelopelor de iarna pe timp de sase luni, la pretul de numai 15 lei / pneu (TVA inclus).

Pentru aceasta campanie, Dacia pune în joc peste 10.000 de premii. Unul din patru clienti Dacia are sansa de a câstiga pachetul promotional care include montajul, echilibrarea si depozitarea anvelopelor într-un hotel de pneuri Dacia, totul gratuit.

Celelalte premii constau în:
- cupoane-cadou în valoare de 50 lei (TVA inclus) care pot fi utilizate la viitoarele interventii într-un service Dacia;
- cupoane de reducere în valoare de 25% pentru obiectele disponibile pe site-ul www.dacia-merchandising.ro;
- machete cu monoposturi de Formula 1 Renault;
- lichid pentru spalarea parbrizului în cantitate de 5l.

În cadrul campaniei, Dacia propune o oferta foarte avantajoasa la achizitia de anvelope de vara noi: anvelopele Motrio pentru Dacia Logan 185/65 R15 vor fi disponibile la pretul recomandat de numai 209 lei (TVA inclus) pe anvelopa. Posesorii de card Dacia au posibilitatea de a plati în 6 rate cu dobânda 0 si DAE 0 (zero).
Link
Mai mult despre campania Zilele Service Dacia aflati din regulamentul de concurs, publicat pe site-ul www.dacia.ro.


Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti la reparatorul autorizat Dacia - Auto Sima Tecuci, Str. Ghe. Petrascu nr. 72, tel.: 0236/810.510, www.autosima.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu