joi, 2 februarie 2012

Jerome Olive, 'Omul anului' la Premiile de Excelenta ale ziarului Argesul


Jerome Olive, directorul general al Automobile Dacia si al Grupului Renault in Romania, a fost declarat, marti, 31 ianuarie, „Omul anului” in cadrul Premiilor de Excelentă (editia a XIV-a) acordate de cotidianul „Argesul”.


Premiul i-a fost inmanat de directorul publicatiei, Mihai Golescu, in cadrul unei Gale organizate la Universitatea „Constantin Brancoveanu” din Pitesti. La ceremonie au participat numeroase personalităti din domenii diverse – politică, afaceri, educatie, cultură, presă, administratie publică, sport.

Distinctia i-a fost acordată directorului general al Automobile Dacia pentru „industrializarea cu succes a modelului Dacia Duster, pentru mentinerea Automobile Dacia pe primul loc in topul exportatorilor din Romania in 2010 si 2011 si contributia avută, astfel, la economia romanească si pentru preocuparea fată de comunitate, mediul de afaceri din Arges si dezvoltarea durabilă”.

„Primesc acest premiu in numele celor 15.000 de angajati ai Dacia si al celor peste 18.000 de angajati ai Grupului Renault in Romania. Domeniul auto este unul pasionant, iar noi ne utilizăm stiinta si competentele pentru a satisface cei 1400 de clienti ai celor 1400 de masini pe care le fabricăm zilnic. Trebuie să continuăm eforturile de a ne imbunătăti permanent calitatea si competitivitatea, sub toate aspectele ei. Puteti conta pe mine că voi face ca numele Dacia să fie cunoscut si recunoscut si contez pe dumneavoastră să ne ajutati să o facem”, s-a adresat Jérôme Olive audientei.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu