miercuri, 22 februarie 2012

Dacia, de cinci ani, pe afisul Galei Premiilor Gopo


Personalitati ale filmului romanesc, actori, regizori si producatori, vor cobori si in acest an din masini Dacia pe covorul rosu de la Gala Premiilor Gopo. Dacia pune la dispozitia organizatorilor Galei, zece masini - noua Duster si un Sandero - cea mai mare flota de masini de cand a debutat parteneriatul.


Cele zece vehicule Dacia isi vor face aparitia pe soselele din Bucuresti pentru a conduce invitatii la a sasea editie a Galei Premiilor Gopo – Premiile Industriei de Film din Romania. Pentru editia din acest an, masinile vor imbraca o haina noua, festiva, cu identitatea dedicata parteneriatului.

Gala Premiilor Gopo, la care sunt asteptati in jur de 500 de invitati, va fi transmisa in direct de Pro Cinema si va putea fi urmarita si online, pe www.premiilegopo.ro, dar si pe cea mai mare mediafatada din Romania, Cocor Media Channel.

Dacia se afla pe afisul Galei in calitate de sponsor, incepand din 2008. Asocierea cu Gala Premiilor Gopo este unul dintre parteneriatele strategice si de lunga durata ale Dacia (alaturi de Gaudeamus si Festivalul International George Enescu), prin care Dacia sustine valorile romanesti.

„Suntem incantati ca evenimentul care premiaza industria de film din Romania - Gala Premiilor Gopo are ca partener principal, Dacia, un brand romanesc. În 2008 am mers cu Logan, in 2009 cu Sandero, in 2010 si in 2011 cu Duster, iar anul acesta, din nou cu Duster si Sandero. Premiem valorile industriei de film din tara noastra, care au mult succes si in strainatate, in parteneriat cu o valoare certa a industriei si exporturilor romanesti, Dacia.”, a declarat Tudor Giurgiu, Presedintele Asociatiei pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), organizatorul galei.

Mai multe informatii despre cea de-a sasea editie a Galei Premiilor Gopo puteti gasi pe site-ul www.premiilegopo.ro


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu