marți, 17 ianuarie 2012

Mandatul de Director General al lui Jerome Olive la Automobile Dacia, prelungit pana in mai 2013


Consiliul de Administratie al Automobile Dacia a decis, la sfarsitul anului 2011, prelungirea mandatului de Director General al lui Jérôme Olive, numit in aceasta functie in 2009. Primul an al mandatului sau in Romania, 2010, a marcat lansarea primului vehicul de teren marca Dacia, SUV-ul Duster.


Nascut pe 8 decembrie 1957, Jérôme Olive a obtinut diploma de inginer a Institutului Catolic de Arte si Meserii (ICAM) in anul 1980.

Cariera sa la Renault a inceput in 1982, la uzina de la Sandouville, unde Jérôme Olive a ocupat diferite posturi in domeniul fiabilizarii proceselor de fabricatie si de mentenanta. In 1985, a preluat functia de responsabil investitii si mentenanta la SBFM (Société Bretonne de Fonderie et Mécanique), apoi pe cea de Director de productie. In 1996, in calitate de sef al Departamentului de Caroserie, a fost responsabil de lansarea in fabricatie a modelului Scénic 1 la uzina Renault din Douai. In 1999, a devenit Director Adjunct responsabil cu fabricatia, preluând conducerea uzinei la inceputul anului 2004.

In aceeasi sedinta, membrii Consiliului de Administratie al Automobile Dacia l-au numit ca administrator si Presedinte CA pe Jean – Cristophe Kugler, director de Operatiuni Renault pentru regiunea Euromed.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu