joi, 15 decembrie 2011

Automobile Dacia si-a deschis portile colindatorilor

Sarbatorile de iarna au adus si anul acesta colindatori la uzinele Dacia din Mioveni. Un grup de 120 de copii si 30 de cadre didactice de la gradinite si scoli din Mioveni si imprejurimi au fost primiti, luni, de Jérôme Olive, directorul general al Dacia, si de… Mos Craciun, care a venit cu sacul plin de dulciuri si jucarii.


Colindatorii - prescolari, scolari, liceeni - si profesorii lor au provenit de la sase unitati de invatamânt: Gradinita cu program prelungit nr. 12 (Mioveni), Şcoala „Liviu Rebreanu” (Mioveni), Şcoala „George Topârceanu” (Mioveni), Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” (Mioveni), Şcoala „Marin Sorescu” (Racovita) si Şcoala cu clasele I-VIII (Colibasi). Ei le-au oferit gazdelor si lui Mos Craciun un recital de colinde si cântece de iarna. Priceperea si eforturile colindatorilor au fost rasplatite de Mos Craciun si de reprezentantii uzinelor cu miniaturi Dacia Logan MCV, carti si dulciuri.


"Va multumesc din toata inima tuturor pentru cântece si modul cum ati interpretat. Mi-a placut foarte mult. Ma uit la voi si ma gândesc la viitor: am cinci copii, sunt bunic si probabil voi avea parte de spectacole similare din partea nepotilor mei. Ati interpretat rolurile din tot sufletul, cu pasiune. La fel facem si noi, la Dacia. Ati demonstrat ca fiecare isi cunoaste foarte bine partitura, astfel incât melodiile sa iasa perfect. Şi noi trebuie sa ne stim bine «partitura» pentru a fabrica in fiecare zi masini si motoare de calitate foarte buna. Va urez voua si familiilor voastre, Sarbatori fericite la sfârsit de an si sa ne revedem cu bine anul viitor!", a declarat la finalul spectacolului Jérôme Olive, directorul general al Dacia.

Pe parcursul anului, constructorul auto, cel mai important angajator din regiune, a sustinut mai multe actiuni dedicate tinerilor si copiilor si a contribuit la dotarea primei gradinite construite de Primaria si Consiliul Local din Mioveni, inaugurata chiar de 1 Iunie.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu