miercuri, 21 septembrie 2011

'Fabrica de masini' Dacia isi redeschide portile din luna septembrie


Toamna aceasta Dacia redeschide portile celei mai mari uzine virtuale si lanseaza a doua editie a proiectului online Fabrica de Masini. Jocul online interactiv revine cu o noua interfata grafica, un nou mecanism de joc si multe premii interesante oferite de constructor si de partenerii sai. Tragerea la sorti finala va aduce doua autoturisme Dacia Sandero pentru cei mai norocosi dintre utilizatori.Fabrica de Masini II este un concurs online de aventura si calatorie. Acesta recreeaza in mediul virtual toate experientele din viata reala pe care le antreneaza utilizarea unei masini. Mai mult, concurentii participa direct la fabricarea propriilor autoturisme si sunt apoi incurajati sa-si organizeze traseele intr-un mod cât mai eficient, astfel incât sa acumuleze puncte. Pe parcursul calatoriei, ei trebuie sa-si intretina vehiculul, sa-l alimenteze si sa ajunga cu bine la destinatia aleasa. Jocul se bazeaza mult pe instrumentele de relationare si social media, pentru ca sansele de câstig cresc considerabil cu ajutorul retelelor de prieteni si de fani.


Mecanismul de joc al acestei editii nu se limiteaza la o componenta cantitativa - parcurgerea unui numar cât mai mare de kilometri, ci incurajeaza si cunoasterea unor obiective turistice din tara si din Europa. Concurentii vor trimite prietenilor vederi care fac referire la destinatiile vizitate, iar reactiile acestora se vor masura la final in puncte. Pentru un acces cât mai usor la interfata de joc, editia a doua vine si cu o aplicatie de Facebook, astfel incât cei interesati pot juca direct din contul lor personal.

Partenerii Dacia in Fabrica de Masini II sunt Orange România, Petrom si Garnier. Concursul se desfasoara pâna la data de 27 noiembrie. Pâna atunci, participantii pot câstiga zilnic si saptamânal cupoane de reducere in magazinul online Orange, telefoane mobile HTC ChaCha oferite de Orange, vouchere constând in produse cosmetice Garnier, vouchere de combustibil Petrom si doua locuri in ultima excursie „Redescopera România” de anul acesta. Tragerea la sorti finala va aduce doua autoturisme Dacia Sandero, echipate cu cel mai economic motor al gamei.

Pentru detaliile de participare la joc, consultati regulamentul de concurs publicat pe site-ul www.fabricademasini.ro.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu